bannerconceptlarge3

UPDATE: Spelers – Medewerkers – Muzikanten gezocht!

Voor het zesde jaar op rij organiseert Alfa weer een toneelvoorstelling. Maar dit jaar doen we het niet alleen. Alfatoneel wordt AKM-toneel!

Samen met Mecenas (kunstwetenschappen) en Musicologica (musicologie) brengen we dit jaar onder de naam aMUZEment de 9 muzen samen in 1 spetterend stuk.

Maar om dit te verwezenlijken hebben we jou nodig!

Ben je geïnteresseerd om te spelen, in de coulissen te staan, muziek te spelen of op een andere manier mee te werken? Er is een tweede inschrijvings/auditie-moment op woensdag tien oktober (10/10) om 20:00 in MSI 01.12 en MSI 01.16. Kan je niet komen, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en dan zullen we een moment proberen te regelen dat jou wel past. Iedereen die wilt spelen, zal ook effectief mogen spelen, de audities zijn enkel en alleen om de rolverdeling te vergemakkelijken.

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, stuur een bericht naar Yorgo Fontaine of Niels Wilberts of spreek ons persoonlijk aan.

Koco Int. zoekt jou!

Beste medestudent(e)

 

Wil je graag eens proeven van een internationale sfeer zonder naar het buitenland te gaan? Dat kan! Koco International, de organisatie voor internationale studenten aan de Faculteit Letteren, wil inkomende Erasmusstudenten de tijd van hun leven bezorgen door fantastische activiteiten voor hen te organiseren. Het is daarbij van belang dat uitwisselingsstudenten in contact komen met Belgische studenten. Om een echt aanspreekpunt te kunnen zijn en feestjes en andere activiteiten te kunnen organiseren, hebben we natuurlijk een heel goed team nodig. Lijkt Koco International je een supergoed initiatief en heb je af en toe wat vrije tijd? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en word alvast onze vriend op Facebook: http://nl-nl.facebook.com/profile.php?id=100000286879089

 

Heel graag tot binnenkort!

 

Carlijn en Isabelle,

Voorzitsters Koco International
 

Praesidium 2012 - 2013

Het Praesidium van Academiejaar 2012 - 2013 is nu officiëel in functie, en dus ook te bewonderen op deze site. Ga snel even kijken, en leer ze zeker kennen!

Login

Hier kun je inloggen voor het forum en de Alfa shop.

Kalender