bannerconceptlarge3

Vul de CORE-enquête in en win!

     Hoe duurzaam leef jij als student? Dat wil CORE weten.

In het teken van ons ESF-project is CORE momenteel een situatieschets aan het doen. Hiermee wil CORE voornamelijk de duurzaamheid van de huidige studentenpopulatie in kaart brengen. Wij zouden deze in kaart willen brengen aan de hand van onderstaande enquête. Om de studenten een zeker incentive te geven zijn er allerhande prijzen voorzien.

     Vul de online enquête in en win!

NKV Studentendag 19 april 2013

Het Nederlands Klassiek Verbond organiseert op vrijdag 19 april in het Allard Pierson Museum speciaal een dag voor studenten Latijn en Grieks en Oudheidkunde. Deze dag zal enerzijds in het teken staan van het oude Troje met aansluitend gelegenheid om de tentoonstelling Troje. Stad, Homerus en Turkije te bezoeken. Anderzijds wil de vereniging ook studenten met een brede interesse voor de oudheid van de universiteiten in Nederland en Vlaanderen samenbrengen: studenten van andere disciplines zijn ook van harte welkom!
Voor deze dag zijn we op zoek naar studenten die voor hun bachelor- of masterscriptie onderzoek hebben gedaan – of op dit moment aan het doen zijn, maar wel in een ver gevorderd stadium – naar Troje in literatuur, archeologie, geschiedenis of iconografie. Een aantal van hen willen wij uitnodigen om op deze dag een korte presentatie te geven over hun onderzoek. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
De kosten voor deze dag bedragen 17,50 euro (inclusief lunch en borrel). Alle belangstellenden kunnen zich opgeven per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de website www.nkv.nl opgeven. Aanmelden kan tot 12 april, maar het verzoek is om dit op tijd te doen: deze dag gaat alleen door bij minimaal 20 deelnemers.
 
Tot ziens op 19 april!

Login

Hier kun je inloggen voor het forum en de Alfa shop.

Kalender