bannerconceptlarge3

Welkom

Welcome_to_Alfa

Alfanen, Sympathisanten, en zelfs Afvalligen!

 

Het is weer zo ver, het jaar is terug begonnen! Ik heet jullie in mijn hoedanigheid van webmaster van harte welkom! Zoals ieder jaar zullen jullie hier terecht kunnen voor jullie cursussen, examenvragen, de kalender, de statuten, Alfabeltjes, PV-verslagen, en de betekenis van het leven. Het feit dat jullie dit lezen betekent dat jullie dit waarschijnlijk al weten, maar ongelooflijk genoeg zijn er onder jullie nog mensen die deze website nooit of amper bezoeken, en hem dus ook niet volledig benuttigen! Daarom spoor ik jullie aan het woord mede te verspreiden ter algemene verbetering des levens. Ik wens jullie allemaal een fantastisch jaar, en kijk er naar uit deze fantastische service dit jaar voor jullie draaiende te houden

 

Jullie webmaster voor 2014-2015,

 

David Dujardin

 

Themakamp muur van Hadrianus!

Themakamp: De muur van Hadrianus, tussen beschaving en barbaren (Groot-Brittannië)

Doe je ogen dicht, verplaats jezelf naar Groot-Brittannië en draai de tijd bijna 2000 jaar terug.
Hoe voelt het om als Romeinse soldaat wacht te lopen aan de uiterste grens van het Romeinse Rijk? Denk er nog even de woeste Picten bij langs de Muur van Hadrianus in Brittannia en je begrijpt het: dit is niet voor doetjes!

Doe je ogen maar weer open en schrijf je in voor dit 10-daagse kamp om die sfeer zelf aan den lijve te ondervinden! Het programma staat volledig in het teken van de Romeinse aanwezigheid op de grens tussen Schotland en Engeland. Maak je eigen Romeinse outfit, wandel mee langs de muur, bezoek Romeinse legerkampen en musea en kook je eigen potje volgens ‘SOS Apicius’.

JCW onderzoekt de mogelijkheid tot deelname aan opgravingen of historische evenementen, maar dit is nog niet zeker. Logeren doen we in een bungalow met alle comfort op 15 km van de muur.

Pluspunten:
* eigen vervoer ter plaatse waardoor alle bezienswaardigheden in de buurt makkelijk bereikbaar zijn,
* een eigen JCW-kamp met begeleiding door kenners op het gebied van archeologie en Romeins re-enactment.

leeftijd:
Voor 18+ (geboortejaar 1996 en vroeger)
Plaats activiteiten:
omgeving muur van Hadrianus, Groot-Brittannië
Plaats overnachting:
Bunkhouse Demesne Farm, Hexham
datum:
van dinsdag 8 tot donderdag 17 juli 2014
Prijs zonder korting:
€ 695,00
code:
14011

Genieten van kortingen en voordelen op deze activiteit?
Klik hier voor meer informatie!

Inschrijven voor deze activiteit?
Klik hier om onmiddellijk naar het inschrijvingsformulier te gaan!

Opening Cudi

Vanaf dinsdag 8 september zal de cursusdienst iedere dinsag van 13u-14u op de Perma doorgaan. Vergeet niet dat cursussen altijd opvoorhand hier op de site besteld dienen te worden. Julie zullen allemaal per mail op de hoogte gehouden worden van welke cursussen verkrijgbaar zijn, maar moesten er vragen zijn is de cursusdienst altijd bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom, nieuwe webmaster

Hallo Alfa,

Na deze site 2 jaar lang te mogen beheerd en te verbeterd hebben is het nu tijd om de fakkel door te geven, en andere oorden op te zoeken. Vanaf vandaag zal de alfasite dus ook beheerd worden door David Dujardin.


Ik wens hem daar veel succes mee, en ik weet dat hij dat heel goed zal doen.

Niels Wilberts, signing off...

Login

Hier kun je inloggen voor het forum en de Alfa shop.

Kalender