De 2e bachverantwoordelijke is de vertegenwoordiger van de studenten in de 2e bachelor, en zorgt voor bijvoorbeeld het contact met de proffen en het regelen van de cursussen.

Julie VerlindenjulieR

• Studierichting: Archeologie
  • Favoriete vak:Inleiding in de materiële beeldcultuur en fieldschool natuurlijk 😉
  • Hobby's: Tennis, skiën, reizen,...
  • Karaktertrekken: Spontaan, goedlachs, sportief, altijd in voor een leuk feestje, kan niet goed vroeg opstaan hahahaha
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, game, etc.: Favo film: Captain Corelli's Mandolin (ken hem al vanbuiten but the drama hits me every time!)
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: Een goed truweel waarvan je geen “zweetpollekes” krijgt
  • Favoriete prof en waarom:Professor Lodewijckx, legendary gewoon! Professor Schoep is ook wel een toppertje.
  • Favoriete drank: Aperol Spritz mhhhhh! Maar een glaasje rosé of een pintje blijven ook altijd een goed idee 🙂
  • Favoriete eten: Tzatziki met brood om erin te dippen, misschien meer een apero/snack maar daar blijf je gewoon van eten!
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: When life gives you lemons, make lemonade 😀