De onderwijsverantwoordelijken vormen de schakel tussen de studenten en de raden en vergaderingen waar allerlei beslissingen over de studie gemaakt worden. Ze zorgen ervoor dat de studenten ook inspraak hebben en mee krijgen wat er allemaal beslist wordt.

Tuur De Bruyntuur18 19R

• Studierichting: Archeologie: traject Prehistorie
  • Favoriete vak: TMP I & Fieldschool, Archeologie van de Westmediterrane protohistorie,
  • Hobby's: Fotografie, bbq’en Zwemmen, Diepzeeduiken, pianospelen, graven, knutselen, ….
  • Karaktertrekken: geen idee, kan ik van mezelf zeggen dat ik sympathiek ben? Zo ja, dan dat.
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, game, etc.:
    Pearl Jam, Editors, Rammstein, Lukas Graham, Kaleo, Radical Face, Hans Zimmer, James Horner, Howard Shore…Lord of The Rings, Deadpool,
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: Truweel, simpel maar effectief. (Een schop ook natuurlijk)
  • Favoriete prof en waarom: Professor van Peer. Een prof die echt weet waarover hij spreekt met een unieke manier van lesgeven. Ook zijn specifieke, onbestaande, structuur spreekt aan
  • Favoriete drank: Pintjes & water
  • Favoriete eten: alles op een BBQ, zelfgemaakte lasagne, zelfgemaakt roomijs, Rode kool, Gehaktbrood, stoofvlees (enzovoort)
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: “De Wereld is een grote bol met plantjes en met beestjes vol en ze draait al heel lang in het rond”

Linse Haenen

• Studierichting: Historische Archeologielinse18 19R
  • Favoriete vak: Materiële beeldcultuur, kunstgeschiedenis en Socio-economische geschiedenis v. d. Grieks-Romeinse Oudheid
  • Hobby's: Zwemmen
  • Karaktertrekken: Rustig, correct, nieuwsgierig
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, game, etc.: Starwars, Jane the Virgin en The big Bang Theory
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: De truweel, duh!
  • Favoriete prof en waarom: Lodewijckx, daar is geen uitleg bij nodig! Verder hou ik ook van Schoep haar lessen.
  • Favoriete drank: Rode wijn
  • Favoriete eten: Alle soorten pasta! En dan natuurlijk kebab en frietjes met stoofvlees van de alma!
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: ”Any fool can make history, but it takes a genius to write it" - Oscar Wilde