Deze persoon is verantwoordelijk voor de internationale studenten die in Leuven archeologie komen studeren.

Lotte RenardlotteR

• Studierichting : Historische archeologie (3de bachelor)
  • Favoriete vak : Bouwhistorie
  • Hobby's : Yoga, lezen, series en films kijken
  • Karaktertrekken : Lees mijn voortotem en totem: Ondoorgrondbaar Stekelvarken
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ... : Goh moeilijk om te kiezen, hangt er van af in welke stemming ik ben. Hou wel van kostuumfilms/series, fantasy en thrillers. Jon Mclaughlin staat wel hoog op mijn lijstje van muziek.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom : Schop, daarmee gaat het werk sneller
  • Favoriete prof en waarom : Lodewijckx, hij heeft vaak interessante lessen en een heel duidelijke en eenvoudige cursus
  • Favoriete drank : Ice Tea Green
  • Favoriete eten : Pasta
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat : If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.