De feestverantwoordelijken organiseren allerlei alcohol-gerelateerde activiteien voor Alfa. Dit loopt uiteen van feestjes in de fak tot cantussen tot grote TD's.

Jasper AchtenjasperR

• Studierichting: Historische archeologie
  • Favoriete vak: Geologie (HCl is love, HCl is life)
  • Hobby's: Gamen, dank memes browsen en stelselmatige consumptie van voedsel en drank.
  • Karaktertrekken: REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ...: Zolang het maar niet Bambi is, daar moet ik altijd van wenen.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: een total station; je kan er veel mee, zoals een blikje cara erop zetten, met verstelbare hoogte wat wel handig is of met de laser richten op legerhelikopters waardoor die hun computerke zegt da ze ‘locked-on’ zijn door een potentiële vijand met raketten of zo. Minpunt: je kan er geen raketten mee afvuren.
  • Favoriete prof en waarom: Peter Talloen: ik heb mij nog nooit verveeld tijdens 1 van zijn lessen.
  • Favoriete drank: bier, zolang het maar geen Primus is hoor je mij niet klagen.
  • Favoriete eten: hangt van ’t weer af.
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: Cheap

And

Remarkably

Appetizing

Bram PeetersbramR

• Naam: Bram Peeters
  • Studierichting: Pre- en Protohistorie
  • Favoriete vak: Lithische Analyse
  • Hobby's: Videogames, Poolen, dj’en in de fak, uitgaan.
  • Karaktertrekken: Rustig, stil (tenzij er wat alcohol bij gemengd is), een tikkeltje grappig.
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ...: Grote fan van Green Day en Blink 182, vooral pop, punk en rock. Maar in de fak probeer ik zowat van alles te spelen, zolang we maar kunnen meezingen. Mijn favoriete serie is Band of Brothers en men favoriete film is Forest Gump.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: De Edelmanboor, omdat het plezant en vuil werk is + als je de boor eruit trekt maakt dat een leuk geluid.
  • Favoriete prof en waarom: Pr. Lodewijckx, omdat die zijn lessen heel rustig zijn en hij wel droge humor heeft.
  • Favoriete drank: Een pintje
  • Favoriete eten: Pizza
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat:
  • “Hey! That’s pretty gooooood!” - Ian Carter

Amber Van Den WijngaertamberR

• Studierichting : Historische Archeologie
  • Favoriete vak : Materiële Beeldcultuur
  • Hobby's : Kazou, Speelplein, snowboarden en reizen
  • Karaktertrekken : Extrovert, druk, happy
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ... : Rise against, twenty one pilots - The Tudors , Pretty Little Liars, Orphan Black,…
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom : een truweel, allé ik bedoel wat is er nu niet leuk aan een truweel?
  • Favoriete prof en waarom : Lodewijckx, gewoon omdat het een schatje is
  • Favoriete drank : Ice tea green & Delirium Red
  • Favoriete eten : Pasta met currysaus en scampi’s gemaakt door de mama
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon leuke quote: “Hey there, Mr. Grumpy Gills. When life gets you down do you wanna know what you've gotta do? Just keep swimming. Just keep swimming. Just keep swimming, swimming, swimming.”  (Dory, Finding Nemo)