De fakverantwoordelijken helpen mee in de Fakbar Letteren, hét café voor alle studenten van de faculteit Letteren. Ze staan regelmatig zelf in de fak maar zorgen ook voor het verdelen van shiften.

Gill Van Gansen

gillR

• Studierichting: Archeologie
  • Favoriete vak: Historische archeologie van West-Europa
  • Hobby's: grote voorliefde voor dutjes doen aka natuurlijke habitat, beetje doen alsof ik creatief bezig ben
  • Karaktertrekken: zie de fakbar liever dan mijn medemens, hou van dutjes, kan goed mopjes vertellen, kunnen lichtelijke voorliefde voor Hitler bevatten, zeker wanneer er gedronken is.
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ...: muziek: (indie) rock, alternatief , serie: uiteraard game of thrones.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: truweel, daar valt goed mee naar ambetanteriken hun hoofd te mikken.
  • Favoriete prof en waarom: Marianne , beste keeper van ku leuven 😊
  • Favoriete drank: Stella Artois
  • Favoriete eten: Frietjes
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: ‘ het leven is gelijk ne curryworst, ge moet hem alleen zelf nog speciaal maken.’

Maarten PolmansmaartenpR

• Studierichting : historische archeologie
  • Favoriete vak : vroege middeleeuwen van West Europa en protohistorie van de Oost mediterrane wereld
  • Hobby's : piano, gitaar, zang
  • Karaktertrekken : geduldig, vriendelijk, zatlap
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ... : ALESTORM
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom : Het truweel natuurlijk.
  • Favoriete prof en waarom : Professor Lodewijckx. Da’s gewoon een toffe bompa
  • Favoriete drank : BIER
  • Favoriete eten : Frieten
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat : “Mijn favorite Chinese cartoon is “strak of the titans” “ - Ikke