Alfabeltjes is het kringblad van Alfa. Het verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van ongeveer 200 stuks. Deze personen zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van de Alfabeltjes. Iedereen kan verhalen, verslagen, leuke uitspraken, recepten etc. insturen.

Ludwig Lombaerts

• Studierichting: Historische archeologieludi18 19R
  • Favoriete vak: Sociaaleconomische geschiedenis van Griekenland en Rome.
  • Hobby's: Schrijven (fantasy), vechtsporten, AKMtoneel, natuurwandelingen
  • Karaktertrekken: heel bouncy en happy, extravagant en sowieso veel te flirty (sorry aan alle slachtoffers), vooral ook wel trouw en zorgzaam.
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, game, etc.: Voor favoriete muziekgroep: One Direction, maar favoriete zanger is standaard David Bowie. Favoriete film: Lord of the Rings trilogy. Serie: Doctor Who. Game: Star Wars Knights of the Old Republic II.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: Jalons. Een grid uitzetten of een brochette maken, altijd handig.
  • Favoriete prof en waarom: Marianne, ze is er gewoon altijd voor u als ge hulp nodig hebt en ze is gewoon superlief.
  • Favoriete drank: Fruitsap (Sinaasappelsap dus hè, kom ni af met tomatensap, ooit gebeurd, ik zweer het u.)
  • Favoriete eten: Sushi
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: “always take a banana to a party, bananas are good!” –Tenth Doctor

Pauline Willems

• Studierichting: Archeologiepauline18 19R
  • Favoriete vak: Archeologie van West Europa
  • Hobby's: Tekenen, grime, vines kijken met Charisse, zuipen
  • Karaktertrekken: creatief, spastisch & fantastisch
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, game, etc.: Flyte, Robots, Game of Thrones
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: TOTALSTATION! ROBOTS ARE TAKING OVER!!
  • Favoriete prof en waarom: Lodewijckx , dat heeft geen verklaring nodig...
  • Favoriete drank: appelcider
  • Favoriete eten: pizza en pasta for suuuure
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: ‘imma bad bitch, you can’t kill meh